Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.

04. 06. 2024. 15:01 >> 15:01
Čitaj mi:

kolašin

Zaustavljali vozača, prijetili nožem i tražili mu novac

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti ,,Sjever“ – Odjeljenja bezbjednosti Kolašin, su identifikovali i uhapsili tri lica zbog sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo u pokušaju, saopšteno je iz Uprave policije.

"Naime, kako se sumnja, A.R.(20), D.R.(19) i D.P.(23) su u noći između 3. i 4. juna, krećući se regionalnim putem iz pravca Kolašina ka Mateševu, vozilom pretekli a zatim i zaustavili oštećenog koji se kretao svojim vozilom na istom putnom pravcu i od njega uz prijetnju nožem tražili novac", navode iz policije. 

Kako ističu, nakon što se oštećeni zajedno sa saputnikom udaljio, osumnjičena lica su iz vozila u pokretu isplalila dva hica u vazduh i krenuli u potjeru za vozilom prilikom koje je došlo do kontakta dva vozila, usljed čega je oštećeni izgubio kontrolu nad svojim vozilom.

Na vozilu je, kako su kazali iz policije, nastupila materijala šteta, a osumnjičeni su se udaljili sa lica mjesta.

"Brzom reakcijom službenika policije i intenzivnim aktivnostima na terenu, u kratkom roku su identifikovana pomenuta lica i locirano vozilo. U unutrašnjosti vozila policija je pregledom pronašla gasni pištolj sa metkom u okviru, kao i dva noža. Navedeni predmeti i vozilo su oduzeti radi daljeg vještačenja", kazali su iz Uprave policije. 

Poručuju da su po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, A.R., D.R. i D.P., uhapšeni zbog sumnje da su izvršili gore pomenuto krivično djelo, a nakon saslušanja im je tužilac odredio zadržavanje do 72 časa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније