Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.L.B.

30. 05. 2024. 10:20 >> 10:20
Čitaj mi:

Uprava za gazdovanje šumama

Podnijeta prijava zbog bespravne sječe u Bijelom Polju

Službenici Uprave za gazdovanje šumama i lovištima u Područnoj jedinici Bijelo Polje, u zajedničkoj akciji sa službenicima Uprave policije otkrili su bespravno posječene trupce u lugarskom rejonu „Korita“ i podnijeli prijavu protiv jedne osobe.

Iz Uprave za gazdovanje šumama i lovištima poručuju da nastavljaju sa borbom protiv bespravnih sječa, a intenzivirane kontrole terena, kako poručuju, iz dana u dan daju sve bolje rezultate.

„Nakon detaljne analize terena, praćenja tragova i prikupljanja dokaza ustanovljeno je da bespravno posječeni trupci potiču iz Gazdinske jedinice „Korita“, iz odjeljenja 81a, gdje je bespravno posječeno sedam stabala smrče. Predmetna bespravna sječa evidentirana je od strane rejonskog lugara“, saopšteno je iz Uprave za gazdovanja šumama.

Kako kažu, u toku prikupljanja dokaza, istog dana službenici su uočili i tragove vuče trupaca.

„Tragovi su ih odveli do M.L. iz mjesta Korita, a koji posjeduje sopstveni gater, gdje je pronađena određena količina svježe izrezane daske za koju nije imao potrebnu dokumentaciju. O svemu je obaviješten nadležni tužilac“, zaključuje se u saopštenju Uprave za gazdovanje šumama i lovištima.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније