Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M. [ Mina ]

21. 05. 2024. 10:17 >> 10:18
Čitaj mi:

up

Identifikovani osumnjičeni za nanošenje teških tjelesnih povreda

Nikšićka policija identifikovala je osumnjičene za nanošenje teških tjelesnih povreda, saopšteno je iz Uprave policije.

Oni su kazali da su zaposleni u nikšićkom Medicinskom centru 5. maja u 22 sata i 45 minuta obavijestili dežurnu službu Odjeljenja bezbjednosti da se na ukazivanje ljekarske pomoći javio R.K. (55) sa povredama u predjelu glave.

“Njemu je dežurni ljekar konstatovao teške tjelesne povrede u vidu preloma vilične kosti, i nakon ukazane pomoći u Medicinskom centru, transportovan na dalje liječenje u Klinički centar Crne Gore (KCCG) u Podgorici”, kaže se u saopštenju.

Kako se dodaje, sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je kvalifikovao krivično djelo teška tjelesna povreda i naložio policijskim službenicima dalje preduzimanje aktivnosti u cilju rasvjetljavanja događaja.

“Pripadnici nikšićke policije su tokom sprovođenja ovih radnji došli do sumnje da su teške tjelesne povrede oštećenom nanijele tri osobe iz Bara – A.M. (21), O.M. (43) i maloljetna osoba od 16 godina”, navodi se u saopštenju.

Oni su to djelo, kako se sumnja, izvršili na način što su, oštećenom, nakon kraćeg verbalnog sukoba u mjestu Banjani, zadali više udaraca zatvorenim šakama u predjelu glave, kao i više udaraca nogom dok se oštećeni nalazio na tlu.

Dodaje se da je protiv njih po nalogu postupajućeg tužioca, podnijeta krivična prijava.

Iz policije su rekli da im je 9. maja oko jedan sat prijavljeno da je jedna osoba fizička napadnuta ispred ugostiteljskog objekta u centru grada.

Navodi se da su na lice mjesta odmah upućeni policijski službenici koji su zatekli N.Č. (33) sa vidnim povredama, kojeg su trasportovali u nikšićki Medicinski centar na ukazivanje ljekarske pomoći.

“Njemu su konstatovane teške tjelesne povrede u vidu preloma vilične i preloma sinusne kosti, pa je transportovan na dalje liječenje u KCCG”, kaže se u saopštenju.

Službenici policije su, preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju događaja, došli do sumnje da je povrede oštećenom nanio A.B. (24) iz Nikšića, na način što mu je zadao više udaraca u predjelu glave.

“Tužilac koji je upoznat sa događajem kvalifikovao je krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda”, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je A.B. trenutno nedostupan nadležnim organima i za njim policija intenzivno traga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније