Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

17. 05. 2024. 19:17 >> 19:17

sud za prekršaje u budvi

Zbog prijetnji policajcu albanski državljanin dobio 15 dana zatvora

Albanski državljanin Z.L. (44) osuđen je 15 dana zatvora jer je u jednom lokalu u Ulcinju ometao policijskog službenika, saopšteno je iz budvanskog Suda za prekršaje.

“On je sinoć oko 21 časova u jednom ugostiteljskom objektu u ulici Majke Tereze u Ulcinju ometao policijskog službenika OB Ulcinj Lj.H. koji je vršio službenu radnju kontrolu provjere boravka i rada stranaca, na način što je najprije odbio da se legitimiše, da bi mu nakon toga uputio više ozbiljnih prijetnji”, navodi se u saopštenju.

Kako ističu, sutkinja Anka Kekić je odlučila da se okrivljeni prije pravosnažnosti odluke uputi u UIKS Spuž na izdržavanje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније