Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ T.S. / R.B. ]

31. 03. 2024. 19:45 >> 06:40
Čitaj mi:

UDES

Beranka stradala u saobraćajnoj nesreći, tri osobe povrijeđene

Beranka Milka Cimbaljević (57) poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se oko 18.30 sati dogodila u tom gradu, saopšteno je iz Operativno-komunikacionog centra (OKC) Uprave policije. U tom udesu su teže povrijeđene dvije osobe, jedna lakše.

Kako Portal RTCG saznaje, u udesu, koji se dogodio u Ulici Milorada Jovančevića, učestvovala su dva vozila. 

Cimbaljević je, kako nam je rečeno, preminula na putu ka bolnici. Ona je bila suvozač u vozilu "audi", kojim je upravljao njen sin. Nezvanično saznajemo da se "audi" kretao iz pravca Andrijevice, te da je sa "škodom oktavija" došlo do kontakta na raskrsnici. Nakon toga, "audi" je 50-ak metara "gurao" drugo vozilo, da bi na kraju završio u dvorištu. 
 

 

Iz KCB Berane je saopšteno da su dvije osobe u životnoj opasnosti, dok je jedna osoba lakše povrijeđena.

Kako je Portalu RTC saopštio doktor Milorad Magdalenić, direktor beranske bolnice, vozač, sin stradale, ima teške povrede pluća i na intenzivnoj je njezi.

Ženska osoba iz drugog vozila, takođe je životno ugrožena - ima kvarenje na mozgu, zbog čega će večeras biti prevezena u Klinički centar u Podgorici.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније