Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ R.B. ]

15. 03. 2024. 11:12 >> 11:12
Čitaj mi:

ZATVOR I NOVČANA KAZNA

Tivćanina dva dana zaredom kaznili zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Tivćanin D.L. (54) kažnjen je sa 16 dana zatvora jer je u u mjestu Radovići upravljao neregistrovanim vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,65 promila. Uz zatvorsku kaznu, određena mu je i novčana kaznu od 210 eura.

Iz budvanskog suda za prekršaje je saopšteno da su Tivćaninu izrečeni i zabrana upravljanja vozilima u maksimalnom trajanju, kao i maksimalan broj kaznenih bodova.

"Zabrinjava činjenica da je ovo inače drugi dan uzastopno da se isti okrivljeni javlja kao izvršilac istog prekršaja, pa se apeluje na sve učesnike u saobraćaju da strogo vode računa o svom psihofizičkom stanju pri sijedanju za upravljač automobila, kako ne bi ugrozili svoje i živote ostalih učesnika u saobraćaju, te kako sebe ne bi izložili prekršajno pravnom ili krivično pravnom progonu zbog posljedica koje takva vožnja može imati, pri čemu su sankcije za počinjena djela izuzetno rigorozne", piše u saopštenju.

Kaznu je odredila sutkinja odjeljenja u Kotoru Jelena Stanišić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније