Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

K. J.

06. 03. 2024. 21:09 >> 21:10
Čitaj mi:

UPRAVA MANASTIRA PODMAINE

"U incidentu nije učestvovao naš iskušenik, pozvali smo policiju"

Uprava manastira Podmaine saopštila je da u incidentu koji se desio danas nijesu učestvovale osobe koje su iskušenici niti članovi tog manastira, te da su odmah pozvali policiju i obavijestili o ovom nemilom događaju.

Kako su saopštili, povodom incidenta koji se danas dogodio u manastiru Podmaine, a radi potpune istine, dužni su obavijestiti vjernike, prijatelje manastira i ukupnu javnost o tome što se stvarno desilo.

"U našem manastiru su u svojojstvu gostiju već par dana boravila dva lica između kojih se desio ovaj nemili događaj. Dakle nemaju status iskušenika niti su članovi manastirskog bratstva kako su to prenijeli pojedini mediji. Odmah nakon ovog iznenadnog i nemilog događaja kojem nije prethodila nikakva svađa ili nešto slično Uprava manastira je obavijestila nadležne u policiji i pozvala hitnu pomoć, koji su odmah došli na lice mjesta i profesionalno obavili svoj posao te povrijeđenom licu ukazali pomoć", ističu iz uprave manastira.

Žale zbog ovog incidenta kojim je narušen manastirski mir i zloupotrijebljeno gostoprimstvo, i poručuju da se mole za brz oporavak povrijeđenog.

Podsjećamo da je državljanin Srbije M.P. (28) uhapšen zbog sumnje da je ranio nožem jednu osobu u manastiru Podmaine, u Budvi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније