Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

22. 02. 2024. 17:29 >> 17:29

ANDRIJEVICA - MATEŠEVO

Zaplijenjena krijumčarena roba vrijedna preko 20 hiljada eura

Službenici Uprave carina i granične policije zaplijenili su, na putnom pravcu Adrijevica – Mateševo, veću količinu krijumačarene tekstilne robe i obuće, vrijednosti više od 20 hiljada eura.

Iz Uprave carina su kazali da su, u saradnji sa službenicima policije, postupajući po operativnim informacijama, u noći između utorka i srijede, vršili su kontrolu na putnom pravcu Adrijevica – Mateševo.

Tom prilikom, kako navode, u mjestu Bare Kraljske, zatečeno je vozilo iz kojeg se osoba koja je upravljala vozilom udaljilo od vozila neposredno prije dolaska carinskih i policijskih službenika.

Kako navode, daljim operativnim radom utvrđeno je da je vozilom podgoričkih registarskih oznaka upravljao F.B. (42) iz Rožaja.

Iz Uprave carina su rekli da je pregledom vozila pronađena veća količina tekstilne robe i obuće, ukupne vrijednosti 20.680 eura.

Prema njihovim riječima, carinski službenici su oduzeli predmetnu robu s obzirom da nema dokaza o njenom porijeklu.

"A predmet su predali na dalje postupanje policijskim službenicima Jedinice za suzbijanje ekonomskog kriminaliteta Bijelo Polje koji će u komunikaciji sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Kolašinu preduzeti dalje korake", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније