Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

М.М.Љ.

06. 12. 2023. 07:04 >> 20:52
1

PAVIĆEVIĆ

Osjećam se nebezbjedno, posjetio me samo jedan inspektor

Aktivista Boško Pavićević koji je pretučen kada je pokušao da fotografiše nepropisno parkiranje i mučenje životinja na trgu u Nikšiću, za Potal RTCG kaže da se osjeća nebezbjedno i da na drušvenim mrežama dobija prijetnje. On je operisan zbog teških povreda koje su mu, kako se sumnja, nanijeli sugrađani Miloš i Matija Stanišić.

Pavićević nam je kazao da sa policijom nije imao kontakt osim kada je prijavio napad, te da ga je posjetio jedan inspektor dok je još bio u šoku.

“Ja dobijam prijetnje na društvenim mrežama kao i moja prijateljica Ivana Čogurić. Naravno da se osjećam ugroženo poslije svega, jer nije da živimo u sređenom društvu. Nadam se da će reagovati Ambasade SAD i EU”, kazao je Pavićević.

On ističe da se nakon operacije osjeća dobro.

“Slomljene su mi gornja i donja vilica i moram da nosim šarafe, šine i žice u vilici do šest nedelja”, naveo je Pavićević.

Kaže da mu je otet telefon kojim je snimao bahato i nasilničko ponašanje.

“Meni je tada otet telefon i neka gospođa ga je našla i vratila sjutradan kojoj porodici”, kaže on.

Portal RTCG objavio je snimak na kojem se vidi verbalni sukob Pavićevića sa grupom momaka, a nakon toga i prvi udarac koji je zadobio, ali i snimak sa nadzornih kamera koji iz drugog ugla prikazuje fizički obračun.

Podsjetimo, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, prije dva dana je uhapšen Miloš Stanišić (19). Njemu je Osnovni sud u Nikšiću juče odredio zadržavanje.Nešto kasnije na graničnom prelazu Ranče, na ulazu iz Republike Srbije u Crnu Goru, je uhapšen Matija Stanišić (18), koji se sumnjiči da je bio među napadačima.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније