Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

02. 12. 2023. 22:45 >> 23:02

IZVRŠEN UVIĐAJ

Osumnjičeni za napad u Pljevljima ide kod tužioca

Državni tužilac Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju Vladan Đalović izvršio je uviđaj u Pljevljima gdje su danas ranjene dvije žene, saopšteno je iz Višeg državnog tužilaštva.

“Državni tužilac Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju, Vladan Đalović je sa ovlašćenim policijskim službenicima Uprave policije OB Pljevlja izvršio uviđaj u Pljevljima, gdje je u blizini gradske pošte, došlo do povređivanja dvije ženske osobe, starosti 52 i 57 godine, upotrebom noža od strane osumnjičenog F.Ć. iz P”, navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni F.Ć. je, dodaju, uhapšen i u zakonskom roku biće priveden u Više državno tužilaštvo BP, radi saslušanja.

Kako navode njemu se stavlja na teret izvršenje teškog ubistva u pokušaju.

Sa lica mjesta izuzeti tragovi koji će biti predmet vještačenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније