Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

K. J.

01. 12. 2023. 16:07 >> 16:08

NIKŠIĆ

Sam se povrijedio nožem pa prijavio da je napadnut

Policija u Nikšiću sumnja da je I.K. (27) sam sebe povrijedio kuhinjskim nožem, nakon čega je prijavio da je napadnut, zbog čega je policija podnijela protiv njega krivičnu prijavu.

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije,službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Zapad”- Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijeli krivičnu prijavu protiv I.K. (27) zbog sumnje da je počinio krivično djelo lažno prijavljivanje.

"Sumnja se da je I.K. 29. novembra, nakon što je dovezen u prostorije Medicinskog centra Nikšić, sa ubodnom ranom u predjelu stomaka, lažno dao obavještenje na okolnosti zadobijanja povreda. On je policijskim službenicima saopštio da je povredu u predjelu stomaka zadobio do strane više njemu nepoznatih lica dok se nalazio u blizini stambene zgrade u kojoj živi, a koja se nalazi u ulici Novaka Ramova", navodi se u saopštenju.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su postupajući po prijavi, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeli niz mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja događaja kojom prilikom je u toku sprovedene kriminalističke obrade, prikupljen veći broj obavještenja od građana i izuzet i pregledan veći broj video nadzora sa lica mjesta.

"Policija je tako došla do sumnje da je ovo lice, dok se nalazilo u svom stanu, samo sebe povrijedilo kuhinjskim nožem. Protiv I.K. je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku", zaključeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније