Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Б.Б. [ Libertas ]

03. 09. 2023. 16:16 >> 16:20

NAKON UVIĐAJA NA KONIKU

Obdukcija danas, pretpostavljaju da je preminula beskućnica

Obdukcija tijela, za sada nepoznate osobe, koje je pronađeno juče u napuštenoj kući u podgoričkom naselju Konik, biće obavljena danas, a nalaz će biti dostavljen tužilaštvu tokom naredne sedmice, saopšteno je portalu Libertas iz Višeg državnog tužilaštva. Pretpostavljaju da je smrt nastupila prirodnim putem te da je u pitanju starica beskućnica.

"Nakon dostavljanja rezultata tog nalaza biće poznato kako je nastupila smrt kod te, za sada, nepoznate osobe", rekla je državna tužiteljka u Višem državnom tužilaštvu, Radmila Gačević.

Pretpostavljaju da je, kazala je ona, riječ o starijoj ženi.

"Koliko smo mogli da vidimo, smrt nije nastupila nasilnim putem. Ali, precizan odgovor daće obdukcioni nalaz", navela je Gačević.

Ona je juče, oko 18.30 časova, obavila uviđaj u dvorištu kuće u Ulici 1. maja na Koniku, sat i po nakon što su policiju pozvali građani koji su pronašli tijelo.

"Tijelo je bilo u poodmakloj fazi raspadanja. I meni i policiji djeluje da je riječ o beskućnici, jer su se pored nje nalazile i neke torbe. Pretpostavljamo da je tu zaspala i umrla. I dalje nije poznat identitet te osobe", kazala je Gačević.

Iz policije je nezvanično rečeno da su juče, oko 17 časova, dobili poziv građana koji su zatekli tijelo u dvorištu kuće na Koniku.

"Riječ je o napuštenoj kući iz koje je vlasnik odselio", naveli su iz policije, koja se još nije zvanično oglašavala o tom događaju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније