Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.V. ]

21. 01. 2022. 17:42 >> 18:12
1

PISMO PORODICE DROBNJAK

Špediter ne otvara niti kontroliše pošiljke bez carinika

Ovlašćenja špeditera su vrlo ograničena, on nema pravo niti može da otvori ili na taj način kontroliše bilo koju pošiljku, bez prisustva carinika, saopštili su predstavnici porodice Drobnjak, povodom hapšenja špeditera Đoka Drobnjaka u vezi 400 kilograma kokaina nađenih u magacinu u Podgorici. Pismo Đokovog oca pročitano je danas na sjednici Odbora za bezbjednost Skupštine Crne Gore.

"Uhapšen je pod sumnjom da je član međunarodne organizovane kriminalne grupe, osnovane od strane NN lica, iako ni jedan dokaz za takvu tvrdnju ne postoji", naveli su iz porodice Drobnjak. 

Oni tvrde da je Đoko častan i pošten čovjek, bez ikakve mrlje u svojih 49 godina života, što može potvrditi i svaki građanin Bara.

Navode i da nikada nije imao nezakonitih postupanja, čak ni saobraćajnih prekršaja, a kamoli kriminalnih sklonosti, koje mu se danas stavljaju na teret. 

Kako je portal RTCG već pisao, špediter Đ.D. uhapšen je i određeno mu je zadržavanje, a protiv njega je podnesena krivična prijava zbog sumnje da je bio član kriminalne organizacije koja je krijumčarila kokain u paketima banana pronađen prije dva dana u magacinu kompanije "Voli". To je rekao specijalni tužilac Miroslav Turković.

On je na konferenciji za medije Specijalnog državnog tužilaštva i Uprave policije kazao da je još nekoliko osoba iz Crne Gore, na čijoj identifikaciji se radi učestvovalo u krijumčarenju te droge.

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić kazao je da sa sigurnošću može da tvrdi da kokain nije bio namijenjen kompaniji Voli, te da je trebalo da bude uzet na putu od Bara do Volija.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније