Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Objavila M.Mi.

05. 08. 2020. 13:40 >> 13:42
1

OSUMNJIČEN ZA RAZBOJNIŠTVO

Baranin sa pištoljem ušao u market i uzeo 500 eura

Barska policija je uhapsila A.B. (41) iz Bara kao osumnjičenog za razbojništvo koje je izvršeno juče u jednom marketu. A.B (41) je navodno uz prijetnju pištoljem zaposlenoj, iz kase otuđio oko 500 eura i nakon toga pobjegao.

''Sprovodeći proaktivne istražne aktivnosti službenici Centra bezbjednosti Bar su identifikovali A.B. (41) iz Bara kao izvršioca i kod njega pronašli otuđeni novac'', navode iz Uprave policije.

Kako su kazali, obaviješten je nadležni državni tužilac po čijem je nalogu A.B. lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo.

Iz policije su naveli da je osumnjičeni uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније