Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

N.R.

18. 06. 2024. 22:54 >> 23:05
Čitaj mi:

EVROPSKO PRVENSTVO

Portugal se provukao protiv Češke

U posljednjem meču prvog kola na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, Portugal je nakon preokreta uspio da savlada borbenu Češku 2:1.

Portugalci su bili ofanzivni od starta i očekivano kontrolisali igru, stvarali šanse, ali daleko od toga da su bili na očekivanom nivou, pošto su se Česi odlično i organizovano branili.

U 25. minutu Portugalci su bili blizu gola - poslije kontre Bruno Fernandeš je uputio oštar centaršut na peterac, ali je tamo zamalo zakasio Leao.

Osam minuta kasnije, Portugal je imao novu šansu, Ronaldo je izašao sam na golmana, nije se najbolje snašao, u nastavku akcije je sa distance gađao i Vitinja, ali je izblokiran.

Do odlaska na odmor nije bilo promjene rezultata, pa nije bilo golova.

Mnogo interesantnije bilo je drugo poluvrijeme, ne mnogo šasni, ali viđeni su golovi.

Poveli su Česi u 62. minutu - strijelac je bio Lukaš Provod - odložio mu je loptu Cufal, a vezista Slavije šutirao sa ivice šesnaesterca u suprotan ugao.

Nije se dugo čekalo na izjednačenje, Portugalci su nastavili da napadaju i uspjeli da dođu do gola - sopstvenu mrežu je zatresao Robin Hranač u 69. minutu.

Nastavila se ofanziva favorita, u finišu su uspjeli i da dođu do totalnog preokreta - pogodio je mladi Konsinsao u 92. minutu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније