Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

N. N.

10. 06. 2024. 17:50 >> 18:14
1
Čitaj mi:

Sto sati do početka spektakla

Uz RTCG gledajte najbolji fudbal i čitajte najzanimljivije vijesti

Na tačno 100 sati do zvaničnog početka Eura 2024, Portal RTCG pokrenuo je specijalnu rubriku posvećenu najvećem fudbalskom događaju u godini.

Javni servis je i ovog puta otkupio ekskluzivno pravo prenosa svih utakmica sa 10 njemačkih stadiona, a spremamo vam mnogo zanimljivih emisija, gostiju, nagradnu igru...

U korak sa TVCG ići će i naš portal, na kojem ćete do prve utakmice, koju u petak u 21 čas igraju Njemačka - Škotska, moći da detaljno zavirite u prednosti i mane 24 učesnika, da vidite gdje će se igrati, ali i da se podsjetite specijalnih emisija Euro 2024.

Svakog dana prvenstva biće aktivan live blog, u kojem ćemo objavljivati sve najzanimljivije detalje utakmica. Jedini u Crnoj Gori imamo pravo na video sadržaj i trudićemo se da naši čitaoci što prije vide golove, skraćene snimke utakmica, ali i najzanimljivije detalje sa stadiona.

Za naš portal će pisati i atraktivni kolumnisti, a zbog svega ovog imate dovoljno razloga da svakog dana ukucate dobro poznatu adresu www.rtcg.me ili naše specijalne rubrike, ali i da otvorite našu aplikaciju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније