Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

15. 01. 2018. 21:43 >> 21:49
2

POPOVIĆ ODBIO KANDIDATURU

Budvanski DPS dobija novog predsjednika

Na čelo Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Budva doći će do promjene, pošto je sadašnji predsjednik Srđa Popović odbio kandidaturu.

Budvanski Odbor DPS-a konstituisan je večeras i imaće 130 članova, saopšteno je iz te partije.

"Nakon konstituisanja Odbora, predloženi su kandidati za novog predsjednika OO DPS Budva, koji će biti izabran u narednih nekoliko dana", navodi se u saopštenju.

Kandidati za predsjednika OO DPS Budva su Rajko Mihović, Goran Boreta, Dragan Miković, Nenad Ivanović, Ivan Ivanović, Nikola Divanović, Marko Vuković, Predrag Jelušić, Đorđe Medin, Milan Vučinić, Suzana Pribilović i Katarina Kažanegra.

Kako je saopšteno iz DPS-a, Popović je odbio kandidaturu, iako je predložen.

Članovi OO imaju još 48 sati da putem mejla predlože kandidata za predsjednika.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније