Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

23. 03. 2024. 16:06 >> 16:06
1
Čitaj mi:

DPS Budva

Skratiti mandat lokalnom parlamentu i organizovati vanredne izbore

Iz Demokratske partije socijalista pozvali su predsjednika Skupštine opštine Budva Nikolu Jovanovića da ispoštuje Poslovnik i hitno zakaže sjednicu Skupštine sa inicijativom za raspuštanje lokalnog parlamenta, koju je potpisalo oko 340 građana Budve.

"Zbog pravnog nasilja i brutalne zloupotrebe građana Budve, čemu smo svjedočili tokom jučerašnjeg partijskog sastanka u Skupštini opštine Budva, apelujemo na Nikolu Jovanovića, da ispoštuje Poslovnik i hitno zakaže sjednicu Skupštine sa našom inicijativom, na temu raspuštanja lokalnog parlamenta koju je potpisalo oko 340 građana Budve", navode u saopštenju.

Kako dodaju, očigledno je da su se Andrija Mandić i Milojko Spajić dogovorili da prekrše zakon i da nastave anarhiju započetu prije godinu dana, time što su Budvi pripremili uvođenje prinudne uprave, umjesto da vrate mandat građanima. Na taj način Mandićev ogranak budvanskog Demokratskog fronta želi da kupi novo vrijeme, ne bi li građani zaboravili da im je nosilac liste optužen za najteža krivična djela.

"Spajićeva i Mandićeva ideja o uvođenju prinudne uprave u Budvi, aktivirana je sa ciljem da njihovi ljudi od povjerenja uđu u kancelarije Opštine, ne bi li se prikrili tragovi bezakonja kojem svjedočimo duže od godinu. Da li među budvanskim odbornicima ima minimuma moralne odgovornosti provjerićemo na predstojećoj sjednici Skupštine na kojoj će se raspravljati i glasati o skraćenju mandata lokalnom parlamentu i organizaciji vanrednih izbora", navedeno je u saopštenju Opštinskog odbora DPS Budva.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније