Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

23. 01. 2024. 15:48 >> 16:18
1

Budva

DPS: Raskol u DF-u očigledan, hitno raspisati lokalne izbore

U Opštinskom odboru DPS Budva ističu da je današnje odlaganje sjednice Skupštine opštine dodatno ogolilo situaciju u gradu i da je jasno da vlast već duži period ne funkcioniše. Traže da se hitno raspišu lokalni izbori.

Opštinska vlast, kako navode u saopštenju, vođena svojim ličnim interesima produžava stanje haosa u Budvi, ne mareći za građane.

"Nakon deset mjeseci od hapšenja Mila Božovića vlast ne prihvata realnost da je izgubila povjerenje, već ucjenama i trgovinama pokušava da napravi novu skupštinsku većinu. Kako je sada svima jasno da je definitivno došlo do raskola unutar DF-a, od ostalih političkih konstituenata u budvanskoj skupštini će zavisiti, da li će dati podršku nekoj od suprotstavljenih strana unutar DF-a ili će postupiti odgovorno i u interesu građana Budve i vratiti mandat građanima, što bi dovelo do prijeko potrebnih izbora", naglašavaju u DPS-u.

Dodaju da pad podrške aktuelnoj vlasti pokazuje da su građani shvatili da su njihova predizborna obećanja, poput gradnje bolnice, šetališta, škole, vrtića, doma za stare, kulturnog centra, bili obična laž, a sve zarad fotelja i finansijskog interesa.

"Zato još jednom apelujemo na hitnost izbora i konstituisanje nove vlasti koja će upravljati gradom u interesu građana", navode u saopštenju budvanskog DPS.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније