Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Tanjug [ M.V. ]

26. 04. 2024. 21:47 >> 21:47
Čitaj mi:

TOKOM POSJETE

Blinken kupio album Tejlor Svift i kineskog rokera Doua Veija u Pekingu

Američki državni sekretar Entoni Blinken kupio je album Tejlor Svift zajedno sa albumom klasičnog kineskog rokera Dou Veija tokom današnjeg neočekivanog obilaska pekinške prodavnice ploča, nakon pregovora u Kini sa liderima te zemlje koji su imali za cilj smanjenje tenzije između supersila.

Na putu do aerodroma nakon posjete koja je uključivala sastanak sa kineskim predsjednikom Si Đinpingom, Blinken je ušao u prodavnicu ploča LiPi u umjetničkoj četvrti u kineskoj prestonici gdje mu je vlasnik pokazao album Dou Veija, koji je kupio zajedno sa pločom Tejlor Svift iz pretprošle godine "Midnights", prenio je Rojters.

Jedan od ciljeva Blinkenovog putovanja bio je da istakne važnost onoga što Stejt department naziva "međuljudskim vezama" kao dio napora da se poboljšaju odnosi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније