Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

28. 12. 2017. 13:07 >> 12:36
9

DPS BUDVA

Raspad koalicije zasnovane na ucjenama

Budvanska vladajuća koalicija se raspala, i to samo dva dana nakon tvrdnje odlazećeg predsjednika Opštine da u njoj sve odlično funkcioniše, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS-a.

"Današnje neodržavanje sjednice lokalnog parlamenta i najava odbornika SNP-a da izlaze iz vlasti, po ko zna koji put dokazuje koliko je ova koalicija bila nefunkcionalna, iako se punih godinu dana grčevito, ali na štetu Budvana, borila svim sredstvima, pa i onim nedozvoljenim, da ostane na vlasti", poručuju iz DPS-a.

Za očekivati je, kako navode, da predsjednik Opštine zajedno sa predsjednikom Skupštine „demagoški plasira jednu od mnogih teorija zavjere“.

„Za njih bi ljekovitije bilo da se zapitaju zašto se samo dan pred "prvi rođendan", raspala koalicija zasnovana na ucjenama, prijetnjama, političkoj korupciji i prije svega ogromnoj mržnji prema DPS -u. Da li zato što nijesu ispunili niti jedno predizborno obećanje, da li zbog podjela koje je odlazeći predsjednik Opštine posijao sa svojom družinom, da li zato što su u javnu upravu udomljavali rodbinu svojih partijskih funkcionera i svetili se svima koji nijesu bili dio njihove družine“, navodi se u saopštenju DPS-a.

U DPS-u vjeruju da će se slično desiti i sa koalicijama u Herceg Novom i Kotoru.

„Uvjereni smo da je demontaža ovih neprincipijalnih koalicija zasnovanih na mržnji i pukom interesu započela u Budvi i da će se ubrzo nastaviti u Kotoru i Herceg Novom gdje je, takođe, političko profiterstvo nadvladalo potrebe grada i interese građana", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније