Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

24. 06. 2017. 11:38 >> 11:18
20

DPS PITA

Jokiću, jesi li stranac?

Strani državljanin Vladimir Jokić ne osjeća apsulutno nikakvu odgovornost prema građanima Kotora da makar pokuša da im objasni odakle mu dva državljanstva i dva pasoša, crnogorski i srpski, saopšteno je opštinskog Odbora Demokratske partije socijalista.


Oni su reagovali na saopštenje Jokića u kojem je poručio da je DPS-u bilo bolje da je nastavio sa ćutanjem, umjesto, kako je naveo, pokušaja da ga proglase strancem u gradu u kojem je rođen.

Prethodno su iz DPS tvrdili da Jokić , pored crnogorskog, ima i državljanstvo Srbije čime je prekršio crnogorski zakon o državljanstvu.

“Pitanje koje se nakon svega postavlja je da li će Jokić sam povlačiti jedine logične poteze: povući se sa funkcije i izviniti prvo građanima koje je prevario, kao i partiji koja mu je dala povjerenje, ili će čekati da se to obavi u redovnoj zakonskoj proceduri”, naveli su iz DPS-a.

Prema njihovim riječima, umjesto jasnog odgovora na pitanje: jesi li ili nijesi, jedino što je jasno u salvi Jokićević “otrcanih optužbi na adresu DPS je da se radi o prepoznatljivoj demagogiji Demokrata”.

“Njihova briga za Kotor, njegov status na UNESCO listi i sve ostalo u vezi sa ovim gradom, proteže se samo do pozicije člana najuže porodice njihovih funkcionera na nekom od tendera. Sve ostalo je za njih najobičnije politikanstvo. Jokić je jednu stvar dobro rekao: sve se dobro zna, ko je ko u Kotoru, a i u Crnoj Gori. Zato, Jokiću, pusti praznu priču: jesi li stranac "u rodnom gradu", ili nijesi”, pitaju iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније