Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

12. 11. 2017. 08:08 >> 08:05
2

ADVOKAT TVRDI

Tužilaštvo nije kontaktiralo Kneževića

Tužilaštvo nije pozvalo predsjednika i vlasnika Atlas grupe Duška Kneževića da kao okrivljeni ili svjedok da iskaz vezano za slučaj pranja novca za koji se sumnjiče šestorica zaposlenih u Atlas grupi, kazao je punomoćnik Atlas grupe advokat Velibor Marković. Na drugoj strani "Vijesti" nezvanično saznaju da će Knežević narednih dana biti saslušan kao svjedok u istrazi pranja novca.

Predsjednik i vlasnik Atlas grupe, Duško Knežević sletio je juče na podgorički aerodrom, prošavši kontrolni punkt bez dužeg zadržavanja. Kako su mediji ranije objavili Knežević je bio u Beogradu na liječenju, dok je šest zaposlenih u sistemu Atlas grupe osumnjičeno za pranja novca.

„Nemam nikakve informacije da je tužilaštvo pozvalo biznismena Duško Kneževića bilo kao okrivljenog bilo kao svjedoka da da iskaz vezano za slučaj pranja novca za koji se sumnjiče šestorica zaposlenih u Atlas grupi,“ rekao je punomoćnik Atlas grupe Velibor Marković, za Portal Analitika.

Marković je, inače, branilac petorice osumnjičenih za učestvovanje u pranju 96.000 hiljada eura.

On je, za Portal Analitika, istakao i da nije branilac Kneževića, jer Duško Knežević u ovom trenutku nije okrivljeni. Podsjećamo, nakon hapšenja zaposlenih Atlas grupe, Knežević je pozvao Specijalno tužilaštvo da njegove zaposlene pusti i poručio da stoji na raspolaganju tužilaštvu. Predsjednik i vlasnik Atlas grupe je, prema ranijim objavama, u Beogradu bio na liječenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније