Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

Nemanja Pavićević, A.B. [ TVCG ]

17. 04. 2024. 07:27 >> 08:45
1
Čitaj mi:

RADOVI U TOKU

Sutomore u novom ruhu spremno dočekuje turiste

Turisti koji ovog ljeta dođu da ljetuju u Sutomore uživaće u novom rekostruisanom dijelu grada.

Druga faza uređenja tog dijela barske obale je u toku,  jeste da turističku sezonu zaista dočekamo spremno, kazao je za Jutarnji program TVCG predsjednik opštine Bar Dušan Raičević.

"Možemo zajednički da se uvjerimo da se radovi izvode adekvatnom dinamikom. Ono što je inicijalno bilo najavljeno u januaru, kada smo zvanično uveli izvođača radova u ovaj posao, konstatujemo već i danas da oni radovi koji su bili predviđeni u ovim prvim fazama su uspješno i okončani. Tu prije svega mislim i na zemljane radove, ono što je nakon toga prethodilo jeste i izgradnja, odnosno postavljanje hidrotehničkih instalacija, posebno atmosferske kanalizacije i fekalne kanalizacije", kazao je Raičević.

Sve to, kako kaže, navodi na zaključak da je dinamika radova dobra.

"Sutomore kroz realizaciju ove druge faze doći će u poziciju da možemo da konstatujemo da smo promijenili onako jedan vizualni identitet Sutomora kao jednog od najznačajnijih turističkih mjesta opštine Bara", zaključio je Raičević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније