Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

27. 03. 2024. 09:59 >> 10:36
Čitaj mi:

đoković emotivno o ivaniševiću

Đoković i Ivanišević raskinuli saradnju, ko ga mijenja?

Srpski teniser Novak Đoković raskinuo je saradnju sa Goranom Ivaniševićem i zvanično to potvrdio na društvenim mrežama.

Đoković se emotivnom porukom oglasio na Instagramu i zahvalio hrvatskom treneru sa kojim je sarađivao od Vimbldona 2018. godine.

„Sjećam se tačno trenutka kada sam pozvao Gorana da bude dio mog tima. Bilo je to 2018. godine i Marijan i ja smo tražili da bude inovativniji i da donesemo magiju u naš duo. Zapravo ne samo da je on donio servis, već i mnogo smijeha, zabave, godinu na mjestu broj 1, rekordna postignuća i još 12 grend slem titula (i nekoliko finala) do danas. Da li sam pomenuo i malo drame? Nolefam će znati“, poručio je Đoković, ali se na tome nije zaustavio.

Pojasnio je šta ih je zauvijek vezalo.

„Goran i ja smo odlučili da prestanemo da radimo prije nekoliko dana. Hemija na terenu ima uspone i padove, ali naše prijateljstvo je uvijek bilo snažno kao kamen. Zapravo, ponosan sam da kažem (nisam siguran da li je i on) da pored toga što smo osvajali turnire zajedno, da smo imali i veliku bitku u "Čovječe, ne ljuti se" pored toga godinama. I taj turnir nikada ne prestaje za nas.

Šefinjo, hvala ti na svemu moj prijatelju. Volim te“, poručio je Đoković.

Novak je ove sedmice trenirao u Beogradu, na terenu u Košutnjaku nije bilo Ivaniševića, koji je bio „sjenka“ srpskog tenisera svih prethodnih godina.

Ko će zamijeniti Ivaniševića,ostaje da se vidi.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније