Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

18. 03. 2024. 11:28 >> 11:36
Čitaj mi:

ATP LISTA

Đoković ušao u devetu godinu vladavine

Novak Đoković (9,725) jeste ispao u trećem kolu Indijan Velsa, ali kako prošle godine nije ni igrao u dolini Koačela uvećao je svoj saldo za 50 poena.

Drugoplasirani Karlos Alkaras (8,805) je odbranio titulu u "pustinji", pa je razlika između Novaka i njega 920 bodova. Špancu će skinuti 400 poena osvojenih prošle sezone u Majamiju, dok Đoković neće igrati na Floridi niti će mu biti oduzeti prošlogodišnji bodovi s obzirom na to da ni 2023. nije nastupao na tom turniru.

Alkaras bi titulom u Majamiju, gdje je 2023. ispao u polufinalu, mogao da priđe Đokoviću na nešto malo više od 500 bodova zaostatka, čime bi sebi povećao šanse da napadne vrh u Monaku. Ukoliko slavi i u SAD i u Monte Karlu, Alkaras bi ponovo bio prvi teniser svijeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније