Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Izvor: Mina, Objavio: I. P. ]

08. 04. 2017. 14:55 >> 14:30

BULATOVIĆ PRIZNAJE

Budućnost želi finalni turnir

Budućnost respektuje Larvik i njegov kvalitet, ali želi da četvrti put uzastopno izbori plasman na finalni turnir Lige evropskih šampiona, kazala je desni bek podgoričkog rukometnog tima Katarina Bulatović.


Budućnost i Larvik odigraće sjutra u Podgorici prvu utakmicu četvrtfinala Lige evrpskih šampiona.

Bulatović je kazala da je Larvik iskusan sastav, koji igra dobro u gostima i da Budućnost čeka težak posao.

“Imale smo puno loših utakmica ove sezone, ali i izvukli smo dosta pouka. Vjerujem da nas je to samo ojačalo i da ćemo u četvrtfinalnim utakmicama odraditi posao kako želimo. A želimo da se nađemo na finalnom turniru četvrti put uzastopno što nije mala stvar”, kazala je Bulatović.

Ona je istakla da cijela sezona “staje u 120 minuta”.

“Treba nam maksimalna koncentracija, bez tenzija. Imali smo puno sličnih utakmica, a ove su samo još dvije u nizu”, rekla je Bulatović.

Ona je kazala da Larvik ima odličan sistem, ali da su ih u podgričkom timu skenirali i da su dobro pripremili meč.

“Neće imati čime da nas iznenade. Najbitniji smo mi, ako budemo igrali kao što znamo - mislim da nemamo protivnika”, kazala je Bulatović.

Ona je naglasila da će Budućnost posljednji put u ovom sastavu nastupiti u dvorani Morača i pozvala navijače da podrže podgoričke rukometašice.

“Imali smo uspona i padova, ali smo zaslužili da dođu i podrže nas. Biće nam drago da igramo pred punom Moračom i ljepše”, kazala je Bulatović.

Trener crnogorskog prvaka, Dragan Adžić, kazao je da su konačno došle te utakmice za koje se u klubu preipremaju od početka sezone.

“Znali smo na početku sezone da nas u četvrtfinalu čeka najteži protivnik do sada, spremali smo se sa usponima i padovima, vjerujem da su nas porazi ojačali i da ćemo biti na visini zadatka. Imamo iskustvo igranja protiv norveških ekipa i sistema kakav ima Larvik u ovom sastavu. Vjerujem da će nam sve to pomoći da budemo pravi”, kazao je Adžić

On je kazao da se protiv Larvika mora igrati 120 minuta.

“Na to smo spremni, čekamo punu Moraču, vjerujem da publika pamti i to polufinale kada smo uspjeli da pobijedimo Larvik na putu do prvog trofeja Lige šampiona. Nadam se da će publika biti zadovoljna sa onim što na terenu budemo prikazali. I da će nas ispratiti sa dobrom energijom”, kazao je Adžić.

Trofejni stručnjak kazao je da je zdravstveni bilten podgoričkih rukometašica povoljniji.

“Golman Zogbi de Paula je počela da radi, Biljana Novović nas je zdravija sačekala po povratku iz Slovenija, a Suzana Lazović već dvije-tri sedmice je sa nama, iako nije potpuno spremna. Sve su tu, osim Milene Raičević i Đurđine Malović. U svakom slučaju, ovaj sastav, bilo ko da fali ili ne, vrijedi , pokazaće i vjerujem da zaslužujemo učešće na finalnom turniru”, rekao je Adžić.

On je kazao da je Larvik najiskusnija i najzahtjevnija ekipa u četvrtfinalu, navodeći da bez obzira na kvalitet rivala sve zavisi od njegovog tima.

“Nijesmo nikada birali rivala u četvrtfinalu, da smo mogli svakoga bi pobijedili, pa igrali sa ekipm koja bi nam došla tamo kao četvrta. Larvik, po tome što je pružio u glavnoj fazi, je tim kojeg niko ne bi poželo za rivala. Mi smo ga maksimalmo spremili i potvrdiće se to u te dvije utakmice - vjerujem. I ostvariti uspjeh na kraju”, zaključio je Adžić.

Budućnost i Larvik u nedjelju odigraće 14. međusobni duel u Ligi šampiona. Budućnost je dobila pet, jedna utakmica završena je neriješeno, dok je u ostalih sedam slavio Larvik.

Nedjeljni duel u dvorani Morača počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније