Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

10. 02. 2024. 11:00 >> 11:08
Čitaj mi:

"PLAVE" DOČEKUJU ODENZE

Budućnost sa Odenseom; Popović: Od starta agresivno

Rukometašice Budućnosti dočekuju Odense u pretposljednjem kolu grupne faze Lige šampiona. Igračica "plavih" Andrijana Popović kazala je da moraju od prvog minuta da pokažu agresivnost, koju skandinavske ekipe ne vole.

Dankinje su druge na tabeli sa osam pobjeda, tri poraza i jednim remijem, dok su Podgoričanke izgubile šanse za plasman u osminu finala. Upisale su samo dva trijumfa, oba nad Savehofom, uz jedan remi i devet poraza.

“Odenze je odlična ekipa sa odličnim bekovima različitih profila, tako da će nam to negdje biti u najvećem fokusu. Nakon osvojenih bodova sada je bolja energija. Tu smo da pružimo otpor, odradimo sve ono što je do nas i da ispravimo svaku grešku koju smo imali u prvom duelu protiv njih. Sigurno nam neće biti lako, ali prosto moramo da imamo bolji fokus u napadu, da budemo odlučnije i da svaku šansu iskoristimo. Pred nama je novi izazov i vjerujem da smo spremne", kazala je Popović.

Odenze je bio ubjedljiv u prvom međusobnom duelu sa našom ekipom 39:24.

"Ako počnemo dobrom odbranom i spriječimo neke lake golove sigurno će nam biti lakše u napadu. Treba od prvog minuta da pokažemo agresivnost, koju skandinavske ekipe i ne vole, i zagrizemo, budemo kao jedno, igramo jedna za drugu”, istakal je Popović.

Nađa Kadović takođe vjeruje da Budućnost može da bude ravnopravan rival ekipi iz Skandinavije.

“Odenze je jako opasan iz kontre, što smo se uvjerili u utakmici u Danskoj. Andrijana je neke od tih igračica zaustavila na Evropskom prvenstvo, pa ne sumnjam da će tako biti i ovog puta. Teška je nedjelja iza nas, polovina igračica je bolesno, treniramo faktički četiri na četiri. Međutim, trudimo se, borimo se i analiziramo i mislim da znamo na što treba da obratimo pažnju. Nisu to neka prevelika imena, koliko je u pitanju dobar tim i veliko zajedništvo. Ako mi više od njih budemo tim mislim da možemo pružiti dobar otpor. Gostujuća pobjeda nad Savehofom u prošlom kolu nam je jako značila, posebno mladim igračicama. Podigle smo se i pokazale što znamo”, istakla je Kadović.

Okršaj u Podgorici je od 18 sati, prenos je na TVCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније