Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

20. 12. 2015. 19:06 >> 21:00

HOLANDIJA NEMOĆNA

Norveška ujednila sve krune

Norveška je u finalu Svjetskog prvenstva pregazila Holandiju 31:23 i drugi put u istoriji ujedinila titule olimpijskog, planetarnog i evropskog prvaka.

Pobjeda Norveške je rukometašicama Crne Gore otežala put ka Olimpijskim igrama. Lavice će od 17. do 20. marta u Rumuniji igrati sa domaćinom, Danskom i Urugvajem, a prva dva mjesta donose vizu za Rio de Žaneiro.

Finale nije donijelo ni trunku neizvjesnosti.

Norveška je od starta stavila do znanja "lalama" da nemaju šta da traže, pa je razlika konstantno rasla, a u finišu poluvremena bilo je i plus 11 (20:9).

Holanđanke su se u nastavku trgle, prišle na 26:21 na devet minuta prije kraja, ali više od toga nijesu mogle.

Skandinavke su do kraja ponovo uhvatile ritam i stigle do ubjedljive pobjede 31:22.

Ranije danas, Rumunija je osvojila bronzanu medalju ubjedljivo savaldavši Poljsku sa 31:22.

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore nastup na Svjetskom prvenstvu u Danskoj završila je na osmom mjestupošto je danas poražena od Francuske rezultatom 23:34 (13:20).

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније