Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

rtcg.me

16. 12. 2015. 23:06 >> 22:53
11

"LAVICE" ŽALE ZBOG PORAZA

"Protiv Norveške se ne smije puno griješiti"

Nakon iscrpljujućeg meča sa Norveškom i eliminacije u četvrfinalu, crnogorske rukometašice bile su razočarane, ali su svjesne gdje su griješile.

"Nijesmo večeras ličile na sebe, nij to bila ekipa iz prethodnih utakmica. Pregorjele smo u želji da pobijedimo. Napad nije funkcionisao, na trenutke smo igrali super, na trenutke očajno", izjavila je za TVCG Katarina Bulatović.

Kapitenka Marija Jovanović kazala se da protiv ekipe kao što je Norveška ne smije praviti toliko grešaka.

"Sa toliko promašenih zicera nijesmo mogle pobijediti Norvešku. Danas nam je u ključnim trenucima falila koncentracija. Sigurno smo mogle više, ali protiv ovakve mašinerije morale smo pružiti duplo više. Užasan je osjećaj, sigurna sam da je noćas cijela Crna Gora disala uz nas, zbog njih mi je najžalije", kazala je Jovanović na ivici suza.

Krilo Majda Mehmedović je kazala da se nada da će imati prilike da se revanširaju Norveškoj na Olimijskim igrama u Riju.

"Kiksale smo u odbrani, možda iz prevelike želje da se plasiramo u polufinale. Dali smo sve od sebe, u to sam sigurna. Nadam se da ćemo se Norvežankama revanširati na Olimpijskim igrama", izjavila je Majda.

Seletor Crne Gore, Dragan Adžić, nije bio previše raspoložen za priču na konferenciji za medije nakon meča.

"Čestitam Norveškoj. Večeras je bila jača i srećnija", kazao je Adžić.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније