Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ Objavila: J.B.Č. ]

17. 07. 2019. 18:42 >> 18:39

SIMONOVIĆ URUČIO

Raičeviću priznanje za doprinos organizaciji IMZE

Povodom uspješno zavrenih Igara malih zemalja Evrope (IMZE), predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK) Dušan Simonović uručio je predsjedniku Opštine Bar Dušanu Raičeviću priznanje za doprinos Opštine Bar uspješnoj organizaciji Igara.

Opština Bar bila je jedna od domaćina takmičenja u atletici i košarci.

Kako navode iz Opštine Bar, Simonović je izrazio zahvalnost Opštini Bar na uspješnoj i profesionalnoj pomoći u organizaciji te multi-sportske manifestacije.

"Veoma smo zahvalni a ujedno i ponosni na saradnju Opštine Bar i COK-a. Pored uspješne organizacije Igara, rezultat dobre saradnje je i adaptirana atletska staza, zahvaljujući kojoj je Bar stekao sve preduslove da postane centar atletike regiona pa i šire", istakao je Simonović.

Raičević se, kako dodaju, zahvalio na prestižnom priznaju i izrazio zadovoljstvo što je Opština Bar bila u mogućnosti da pruži doprinos u održavanju jednog od najzahtijevnijih sportskih projekata u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније