Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

18. 05. 2015. 10:51 >> 10:43

REJES ZADOVOLJAN

Dugo sam čekao evropsku titulu

Košarkaš Real Madrida Felipe Rejes rekao je sinoć da je njegova ekipa zasluženo osvojila titulu prvaka Evrope.

"Ovu titulu sam dugo čekao i osvojili smo je na svom terenu. Nijesmo mogli tražiti više od toga. Pobijedili smo timskom igrom", rekao je Rejes, prenijeli su španski mediji.

Košarkaši Real Madrida osvojili su večeras devetu titulu evropskog šampiona pošto su u finalu "fajnal-fora" u Madridu pobijedili Olimpijakos sa 78:59.
 
To je prva titula evropskog prvaka za Real poslije 20 godina.

"Odigrali smo veoma dobro u skoku i igrali sjajnu odbranu na Vasilisu Spanulisu. Ovo je pobjeda cijele ekipe, a sada idemo da slavimo", rekao je Serhio Rodriges.

Košarkaš Reala Džejsi Kerol, koji je krajem treće četvrtine vezao 11 poena za veliku prednost, rekao je da je "sada na krovu svijeta". On je u prethodne dvije sezone u Realu gubio finala Evrolige protiv Olimpijakosa i Makabija.

"Znam kako je gubiti u finalima, to nam se dogodilo u posljednje dvije sezone, ali sada se sve isplatilo. Imao sam nevjerovatnu seriju, na svu sreću postizao sam poene kada je ekipi bilo najpotrebnije, ali tek kada su sudije dale znak za kraj utakmice, mogli ste da vidite osmjeh na mom licu", rekao je Kerol. 

Andres Noćioni MVP fajnal-fora Evrolige

Košarkaš Real Madrida Andres Noćioni proglašen je sinoć za najkorisnijeg igrača (MVP) završnog turnira Evrolige u Madridu.

Real je večeras u Madridu osvojio devetu titulu prvaka Evrope, pošto je u finalu "fajnal fora" pobijedio Olimpijakos sa 78:59.

Noćioni je utakmicu završio sa 12 poena, sedam skokova, dvije asistencije i dvije blokade.

Real je osvojio titulu prvaka Evrope prvi put poslije 20 godina. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније