Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 05. 2015. 21:54 >> 22:19

VELIKO SRCE

Spanulis: Znao sam da ako budem svoj...

Junak Olimpijakosa Vasilis Spanulis istakao je poslije pobjede nad CSKA da je vjerovao da će njegova ekipa ponovo napraviti čudesan preokret. Olimpijakos je nakon drame savladao CSKA rezultatom 70:68 u Madridu i plasirao se u finale Evrolige.

Spanulis je odigrao simultanku u posljednjoj dionici, ubacio je 11 poena, uključujuči i trojku sedam sekundi prije kraja.

Fenomenalni plej je prije toga šutirao iz igre 0-11, ali je i pored toga još jednom bio koban po 'Armejce'.

"Morali smo da igramo svoju igru i znao sam da ako budem "svoj" na kraju, da možemo ponovo da preokrenemo i plasiramo se u finale“, rekao je Spanulis poslije meča.

Ipak, on nije želio da preuzme sve zasluge za treće finale Olimpijakosa u posljednje četiri godine.

„Nismo imali dobar tempo na početku. Na poluvremenu smo se dogovorili da igramo košarku i još jednom pokazali da imamo karakter i veliko srce. Na početku su igrali jaku odbranu na meni, bila je to teška i fizička borba“, dodao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније