Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

25. 02. 2016. 22:49 >> 23:45

LABORAL SRUŠIO ŽALGIRIS

PAO nanio Feneru prvi poraz, pobjeda Reala

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Fenerbahče u Atini sa 76:71, u derbiju 8. kola Top16 faze u Evroligi.

Fener je bolje ušao u meč, dobio je prvu dionicu sa 20:15 i tu prednost je održao do treće četvrtine.

PAO je na tri minuta do kraja došao do plus osam, gosti su u samom finišu prišli na -1 (72:71), ali ipak nijesu mogli da izbjegnu prvi poraz.

Koš odluke postigao je Eliot Vilijams, a potom je Bogdan Bogdanović promašio šut za tri poena.

Turski tim je doživio prvi poraz, a PAO sada ima polovičnih 4-4.

Eliot Vilijams meč je završio sa 14 poena, a Miroslav Raduljica dodao je 13 uz 5 skokova.

Na drugoj strani, istakao se Judo sa 19 poena i 7 skokova, Dikson je dodao 16.

Real je u foto-finišu došao do pobjede protiv Babmerga 90:86. Ajon je izblokirao Vonamajkera na 9 sekundi prije kraja, da bi tačku na meč stavio Rejes sa penala.

Najefikasniji kod Madriđana bili su Ljulj sa 21, Rejes sa 18 i Ajon sa 11 poena, dok je na drugoj strani najbolji bio Miler sa 20 poena.

Njemački prvak je ostao na tri pobjede i ovim neuspjehom umanjio je šanse za plasman u četvrtfinale, dok je "kraljevski klub" drugom pobjedom manje od CSKA.

Preokret Laborala protiv Žalgirisa

Košarkaši Kuče Laboral savladali su Žalgiris na svom parketu sa 71:65 i tako nastavili sa sjajnim rezultatima.

Španski tim se dugo mučio sa gostima iz Kaunasa, ali je zahvaljujući odličnoj igri u posljednjih deset minuta uspio da dođe do šestog trijumfa i zadrži se na diobi prve pozicije na tabeli sa moskovskim CSKA, koji je ranije danas pobijedio ruski himki (108:98).

najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je Darius Adamas sa 17 poena, a imao je i tri asistencije. Burusis je dodao 16 poena i 11 skokova, a Kozer je uz 14 poena imao četiri skoka. Na drugoj strani, po 13 poena postigli su Jankunas i Vujukas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније