Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

02. 06. 2015. 09:05 >> 09:04

ZBOG ŠPANACA

Evroliga dijeli pet "vajld karti"?

Kancelarija Evrolige, prema nezvaničnim informacijama objavljenim u španskim medijima, mogla bi za sezonu 2015/16 da podijeli čak pet specijalnih pozivnica za učešće u najjačem košarkaškom takmičenju u Evropi.

 

Međutim, demantovana je – bar u medijima – informacija da bi jedan "vajld kard" mogao da ode u Englesku, nekom od tamošnjih klubova.

Navodi se da bi, nakon odluke Evrolige da španskim klubovima smanji broj "A" licenci sa četiri na tri, jedan "vajld kard" mogao da završi u rukama jednog španskog kluba, učesnika polufinala. Naime, Unikaha je u četvrtfinalu izbacila vlasnika "A" licence Laboral Kuću, a u polufinalu je i Valensija.

Jedan od ta dva kluba, mogao bi da pokupi jednu specijalnu pozivnicu.

Ostale pozivnice najvjerovatnije će otići u marketinški privlačne zemlje za Evroligu – Njemačku, Francusku, Tursku, moguće i Poljsku...

Prošle sezone, vlasnici "A" licenci bili su CSKA, Barselona, Olimpijakos, Real Madrid, Makabi, Panatinaikos, Efes, Unikaha, Fenerbahče, Laboral Kuća, Žalgiris i Milano, dok su "B" licencu imali Limož, Bajern, Turov, Cedevita, Nižnji, Galatasaraj i Neptunas.

Podijeljena su dva "vajld karda", jedan Crvenoj zvezdi, drugi Albi iz Berlina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније