Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

12. 11. 2023. 21:11 >> 21:11

"CRVENE" UPISALE DVIJE POBJEDE

Radonjić: Pokazale smo da zaslužujemo da budemo na EP

Plejmejker crnogorskih košarkašica Zorana Radonjić kazala je da je ekipa sa dvije pobjede na startu kvalifikacija ispunila cilj, te da vjeruje da će tako nastaviti do kraja takmičenja.

Ona je večeras predvodila "crvene" do pobjede nad Švajcarskom (85:61) sa 13 poena, a imala je još pet ukradenih lopti, te tri skoka i dvije asistencije.

To je drugi trijumf crnogorskih košarkašica, nakon što su na startu kvalifikacija pobijedili u Sarajevu selekciju Bosne i Hercegovine (91:70).

“Opravdali smo ulogu favorita. Nije bilo mnogo vremena, jer smo imali malo zajedničkih treninga, ali smo odradile ono što je bio cilj, a to je dvije pobjede na startu kvalifikacija. Sada je naravno mnogo lakše. Pokazale smo da zaslužujemo da budemo na prvenstvu Evrope i očekujem da ćemo i u nastavku kvalifikacija biti maksimalne i ciklus završiti na najbolji način“, rekla je Radonjić nakon meča.

Jelena Vučetić je večeras nastupila u svom Herceg Novom.

“Drago mi je da sam imala priliku da igram za reprezentaciju u svom gradu. Lijepo je vidjeti ovakav ambijent u Herceg Novom i sve ove ljude koji su došli da nas podrže. Presrećne smo, ostvarili smo još jednu pobjedu i za nas je sada idealna situacija. Imamo dvije pobjede, slijedi duga pauza, a onda u novembru naredne godine isti cilj, da ostvarimo dvije pobjede i da se kvalifikujemo na Evropsko prvenstvo“, poentirala je Vučetić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније