Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

12. 11. 2023. 19:37 >> 19:38

KVALIFIKACIJE ZA EP

Košarkašice ubjedljive protiv Švajcarske

Ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore ubjedljivo je savladala Švajcarsku u Herceg Novom 85:61 i upisala drugu pobjedu u kvalifikacijama za Eurobasket 2025.

Izabranice Jelene Škerović su prethodno u četvrtak bile bolje od Bosne i Hercegovine u Sarajevu (91:70).

Samo u uvodnoj dionici je viđena ravnopravna borba.

U drugoj četvrtini je bilo plus 19 za "crvene", u trećoj je prednost išla i do 21, pa je u posljednjoj naša selekcija samo odrađivala posao.

Zorana Radonjić je sa 13 poena predvodila crnu Goru, po 11 su dodale Jelena Vučetić i Božica Mujović.

U reprezentaciji Švajcarske, koja je na startu pred svojim navijačima poražena od Luksemburga 56:48, najbolja je bila Evita Ermanžar sa 17 poena.

Maksimalan učinak u H grupi nakon drugog kola ima i Luksemburg, koji je pred svojim navijačima slavio protiv Bosne i Hercegovine 77:64.

Kvalifikacije za EP se nastavljaju u novembru naredne godine, kada će naša selekcija prvo gostovati Luksemburgu, a zatim dočekati Bosnu i Hecegovinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније