Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В. [ Mina ]

11. 10. 2023. 11:32 >> 11:32

BUDUĆNOST SJUTRA DOČEKUJE SLOGU

Radović: Moramo da smanjimo oscilacije

Košarkašice Budućnost Bemaksa igraće sjutra u Podgorici protiv Sloge iz Požege, utakmicu drugog kola WABA lige.

Trener Podgoričanki Vladan Radović kazao je da Sloga nije nepoznanica, navodeći da su tokom priprema odigrali sa njima kontrolni meč.

Biće to prvi meč podgoričkog tima pred svojim navijačima ove sezone, nakon što je na otvaranju sezone u gostima pobijedio Montanu (82:59).

Rival podgoričkog tima je debitant u regionalnom takmičenju, koji je u prvom kolu bio ubjedljiv protiv ekipe Nikšića (98:47).

"Kao što sam rekao i u najavi sezone, smatram da će upravo Sloga biti osvježenje lige. Vidio sam da su ljudi iz tog kluba zaista posvećeni tome što rade", rekao je Radović.

Kontrolni meč, igran 20. septembra, pripao je Slogi 60:58.

"Za nas je najbitnije da smanjimo oscilacije koje smo imali u prvom poluvremenu meča protiv Montane. U drugom dijelu je to bilo značajno bolje, a takav pristup želimo i u ovom meču. Cilj je da iz utakmice u utakmicu budemo bolji, da napredujemo kako individualno, tako i kolektivno", rekao je Radović.

Duel u Bemaks areni počeće u 18 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније