Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г.

27. 06. 2023. 18:33 >> 18:33

POMINjAO SE ODLAZAK U NBA LIGU

Skariolo potvrdio: Ostajem u Virtusu i naredne sezone

Italijanski stručnjak Serđo Skariolo potvrdio je da će i naredne sezone sjedjeti na klupi Virtusa iz Bolonje.

Skariolo je tokom protekle sezone bio kandidat za trenera Toronto Reptorsa gdje je tri godine radio kao asistent, ali je na kraju izbor pao na srpskog trenera Darka Rajakovića.

''Mislim da nije potrebno naglašavati da ću ostati. Postojalo je veliko interesovanje Toronto Reptorsa i želim da se zahvalim Virtusu što mi je dozvolio da razgovaram sa Reptorsima. Nijesam imao kontakte ni sa jednim drugim klubom", izzavio je Skariolo i dodao:

"Ostaću ovdje jer imam ugovor i osjećam se dobro ovdje. Vlasnik Masimo Zaneti me je pitao za mogućnost produženja ugovora, a ja sam mu rekao da postoji šansa koju neću isključiti. Moji agenti će se pobrinuti za pregovore na osnovu novonastale situacije u klubu'', izjavio je Italijan.

Skariolo je u Virtus stigao 2021. godine, a godinu kasnije je osvojio titulu u Evrokupu sa ekipom iz Bolonje.

Takođe, uporedo obavlja funkciju selektora reprezentacije Španije sa kojom je na protkelom Eurobasketu osvojio zlatnu medalju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније