Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

29. 04. 2024. 09:32 >> 09:32
Čitaj mi:

džamaj marej propušta ključni meč

Povrijedio se Džamal Marej

Loše vijesti za Denver. Jedan od najboljih igrača tima iz Kolorada, Džamal Marej, doživio je povredu lista i njegov nastup u petom meču plej-of serije protiv Lejkersa je pod znakom pitanja.

Kanađanin je u četvrtom meču ove serije, tokom drugog poluvremena tog duela, doživio blažu povredu lista koja ga je omela da pruži partiju na nivou, kakvom je navikao navijače.

Ovo bi mogao da bude ozbiljan udarac za Nagetse, s obzirom na to da je po učinku Marej odmah iza našeg Nikole Jokića.

Podsjetimo, košarkaši Denvera vode u seriji sa 3:1 i imaju sjajnu priliku da pred svojim navijačima završe posao i obezbijede plasman u polufinale Zapada.

Tamo ih čeka Minesota koja je sa ubjedljivih 4:0 eliminisala Finiks.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније