Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

04. 04. 2019. 17:38 >> 17:38

PRIJEM ZA BUDUĆNOST BEMAKS

Vuković: Podgorica je ponosna na košarkašice

Povodom osvajanja drugog mjesta u regionalnoj WABA lige gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vukovć organizovao je prijem za igračice, rukovodstvo i stručni štab ŽKK Budućnost Bemax i tom prilikom naglasio da na taj način gradska uprava želi da iskaže poštovanje za ostvareni rezultat i da pruži podršku kontinuiranim uspjesima kluba.

“Veoma smo ponosni na činjenicu da ste uspjeli da unazad šest godina stalno budete prisutni na završnim turnirima regionalne lige i da dva puta budete prvaci” istakao je gradonačelnik i izrazio zadovoljstvo što uz ŽRK Budućnost, koji je simbol podgoričkog sporta, dobijamo još jedan vrlo respektabilan ženski sportski kolektiv u glavnom gradu.

Gradonačelnik je naglasio da će Glavni grad u naredom periodu pružiti veću podršku planovima i ambicijama kluba, jer je ŽKK Budućnost Bemax postao okosnica nacionalne reprezentacije.

“Glavni grad je veoma ponosan na sve što radite, pogotovo imajući u vidu rad sa mladima, i siguran sam da će ŽKK Budoćnost Bemax biti dugoročno održiv sportski projekat, imajući u vidu ljude koji iza njega stoje. Uvjeren sam da ćemo se radovati mnogim vašim uspjesima u budućnosti iato kao što je to bio slučaj ovoga puta”, zaključio je gradonačelnik.

Predsjednik ŽKK Budućnost Bemax Zoran Vukčević je saopštio da je podrška Glavnog grada od velikog značaja u svim nastojanjima koje klub ima, a pogotovo kada je u pitanju kontinuitet u radu, posvećenost mladima i iznad svega nacionalnom timu.

“Upravo to je i cilj ŽKK Budućnost Bemax – afirmacija mladih ljudi kroz igrače, rezultate, kroz stručnost i dugoročnost i saradnju sa drugim klubovima”, istakao je Vukčević i dodao da očekuje partnerski odnos sa Glavnim gradom u realizaciji zajedničkih ciljeva i projekata u narednom periodu.

Direktor ŽKK Budućnost Zoran Vujičić i šef stručnog štaba Goran Bošković su upoznali gradonačelnika sa potencijalima i planovima kluba za naredni period.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније