Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R.

18. 04. 2018. 20:57 >> 20:52

SUPERLIGA

Budućnost starovala pobjedom

Košarkaši Budućnost Volija ostvarili su pobjedu na startu Superlige. Podgorički tim pred svojim navijačima savladao je Sutjesku 76:68 (15:14, 26:21, 22:21 i 13:14).

Budućnost je pobjedom otvorila takmičenje u domaćem prvenstvu - plavi su u prvoj rundi Erste Superlige savladali Sutjesku nakon neočekivano uzbudljivog meča, koji je prelomljen u samom finišu.

Nikšićani su se pred oko 1.000 gledalaca u Morači predstavili kao izuzetno nezgodan rival, pa su plavi, umorni nakon iscrpljujuće finalne serije Aba lige protiv Zvezde, do trijumfa došli mnogo teže nego što se očekivalo.

Najefikasniji u redovima našeg tima bio je kapiten Suad Šehović sa 21 poenom (7/8 za tri poena), Ivanović je postigao 11, a Starovlah 10, dok su se kod gostiju istakli Pavlićević i Džonson sa 17, te Lalović sa 16 poena.

Budućnost u narednom kolu dočekuje Lovćen u subotu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније