Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

rtcg.me [ Objavio: O.Z. ]

22. 05. 2019. 10:01   >>  10:03

OČEKUJE OPASNIJI MORNAR

Mijović: U Baru će biti potpuno drugačije

Košarkaši Budućnost Volija ostvarili su ubjedljivu pobjedu protiv Mornara na startu finalne serije plej-ofa prvenstva Crne Gore, a u taboru podgoričkog tima očekuju da će drugi meč u Baru biti potpuno drugačiji.

Budućnost je napravila prvi korak ka povratku titule u Podgoricu, slavila je sa 34 poena razlike (102:68), a sve je bilo riješeno u drugoj četvrtini, nakon koje su domaći imali 22 poena viška (48:26).

"Bili smo ozbiljni od samog starta, fokusirani na stvari kojima smo insistirali tokom pripreme za ovaj duel i sve je to rezultiralo ranom visokom prednošću", kazao je nakon meča Televiziji Crne Gore trener Budućnost Volija Petar Mijović.

Istakao je da razlika u poenima nije bitna u plej ofu, već samo rezultat u pobjedama.

"Kao što sam rekoa poslije prve utakmice protiv Lovćena - u plej ofu jedan ili 34 poena razlike sve se svede na 1:0 u seriji. Sigrno da će Mornar u Baru biti pripremljeniji i mnogo opasniji i sigurno da se spremammo za nešto što će biti dijametralno suprotno od ovog što je bilo večeras u Morači", izjavio je Mijović.

Naredni meč biće odigran u četvrtak u Baru od 20 sati i 30 minuta.

U finalu igra se na tri pobjede.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније