Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 08. 2017. 21:08 >> 20:44

TURNIR U ISTANBULU

CG poražena od Turske u posljednjoj provjeri

Košarkaši Crne Gore poraženi su od Turske 84:70, u posljednjoj provjeri pred Eurobasket. "Crveni" su tako osvojili drugo mjesto na turniru u Istanbulu.

Crna Gora je fenomenalno otvorila meč, kontrolisala dešavanja na parketu, pa je nakon uvodne dionice imala plus 13 (23:10). Međutmi, sve dobro što su uradili u prvih 10 minuta, "crveni" su prosuli u drugoj dionici.

Turci su pogađali iz svih pozicija i dobili taj dio igre sa ubjedljivih 33:14, pa su na odmor otišli sa šest poena prednosti.

U trećoj četvrtini, Crna Gora je u nekoliko navrata prišla na minimalan zaostatak, ali je Turska odbila nalet i u posljednju četvrtinu ušla sa pet poena viška.

Sredinom posljednjeg dijela domaćin je stekao 15 poena prednosti (77:62) i više se nije osvrtao...

Nikola Vučević sa 12 poena i osam skokova i Nemanja Vranješ sa 10, bili su jedini sa dvocifrenim učinkom u našoj selekciji.

U pobjedničkoj selekciji najbolji su bili Sedi Osman sa 19, Furkan Korkmaz sa 17 i Sinan Guler sa 16 poena.

Izabranici Bogdana Tanjevića prvi meč na šampionatu Evrope igraće prvog septembra protiv reprezentacije Španije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније