Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Sport klub; Objavio: B.V. ]

07. 03. 2017. 12:15 >> 11:53

NAKON 20 GODINA

Varda završio karijeru

Srpski centar Ratko Varda objavio je na svom Instagram profilu da se povlači iz košarke u 37. godini.

 

Karijeru je počeo 1995. godine u Partizanu, a u naredne 22 godine igrao je za skoro 20 klubova širom svijeta.

“Ljubav koja me nikada nije iznevjerila. Nedostajaće mi svi momenti ove igre. Kada se kaže gladijatori novog doba, ako je ko to osjetio, onda sam ja taj. Ali, srećan sam što sam bio dio ove igre. I kako zbori Gojko sisa: ‘lijepo kaže Čarls Barkli, što ulaziš u frku kad si slabiji”, napisao je Varda na Instagramu i tako se na originalan način oprostio od košarke.

Najviše se zadržao u Partizanu za koji je igrao do 2001. godine kada je prešao u Detroit.

Kasnije je igrao redom za Olimpiju, Apolon, Bešiktaš, Kijev, Real Madrid, Menorku, Žalgiris, Himki, Prokom, Azovmaš, Mahram Teheran, Radnički, Mega Vizuru, Biblos, Kožuv, Sutjesku, a poslednji klub za koji je nastupao je libanski Hekmeh.

Osvojio je dvije titule i Kup sa Partizanom, Kup sa Olimpijom, ULEB kup sa Realom, kao i dvije titule u Poljskoj sa Prokomom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније