Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

30. 04. 2024. 12:03 >> 12:05
Čitaj mi:

evroliga

Makabi za završetak serije, Atinjani dočekuju Špance

Makabi u Beogradu dočekuje Panatinaikos u trećem meču četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige (trenutno je 1:1)., dok će Olimpijakos u Atini igrati sa Barselonom.

Makabi u Beogradu dočekuje Panatinaikos u trećem meču četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige (trenutno je 1:1).

Vejd Boldvin će se večeras naći na parketu pošto se oporavio od povrede.

Ekipa Odeta Kataša pokušaće večeras da riješe seriju u Beogradu.

"Pritisak postoji, tako je u Evroligi svakog dana. Volimo izazov i tako pristupamo svakom meču. Nikada nije lako doći do fajnal-fora, a to moramo da zaslužimo u 40 minuta protiv Panatinaikosa", istakao je Kataš.

Bivši košarkaš Crvene zvezde, a sada Panatinaikosa Luka Vildoza dobro poznaje teren.

"Biće teško jer Makabi igra dobro u posljednje vrijeme. Međutim, uvjeren sam da imamo snage da pobijedimo naredna dva meča i plasiramo se na fajnal-for. Neće biti navijača, samim tim meč će biti čudan, ali motivisani smo da dobijemo meč", rekao je Vildoza.

Olimpijakos je napravio brejk u Barseloni i nada se da će u Atini u naredna dva meča uspjeti da eliminiše Katalonce i dođe među četiri najbolja.

"U prvoj utakmici u Barseloni smo se više borili, više jurili. U drugoj kao da smo bili umorniji i to je bio razlog poraza. U našoj dvorani, uz naše navijače i njihovu podršku moramo da odigramo još bolje nego u prvoj utakmici u Španiji da bismo pobijedili. Daćemo sve od sebe", najavio je srpski centar Olimpijakosa Nikola Milutinov.

Košarkaš Olimpijakosa, Kostas Papanikolau biće spreman za treći meč četvrtfinala plej-ofa Evrolige protiv Barselone koji je zbog bolesti propustio prva dva meča.

"Papanikolau je juče imao prvi trening sa timom. Nedostajalo mu je snage, ali je očigledno da neće da igra 30 minuta. On će biti na raspolaganju, mislim da će nam pomoći", rekao je trener Jorgas Barcokas.

Papanikolau je u regularnom dijelu sezone u Evroligi prosječno postizao 7,4 poena i imao je 3,6 skokova i 2,9 asistencija po meču.

Meč će početi u 20.30 časova u Atini.

Utorak

(1:1) Makabi TA - Panatinaikos 19.00

(1:1) Olimpijakos - Barselona 20.30

Srijeda

(1:1) Fenerbahče - Monako 19.45

(0:2) Baskonija - Real Madrid 20

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније