Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

25. 02. 2017. 20:53 >> 21:18
4

POBJEDA U NOVOM MESTU

Mornar na korak od opstanka

Košarkaši Mornara savladali su Krku u Novom Mestu 72:63 i napravili veliki korak ka opstanku u ABA ligi. Dva kola prije kraja naš tim ima pobjedu više od slovenačkog predstavnika, koji se nalazi na začelju, uz bolji međusobni skor.

Dva poluvremena i dva lica Mornara večeras. U prvih 20 minuta puleni Đorđija Pavićevića bili su smušeni, bez ideje u napadu, uz očajan procenat šuta.

Srećom rival to nije iskoristio, pa je na poluvremenu imao samo pet poena prednosti 24:19.

U nastavaku kao da je na teren izašla neka druga ekipa. Mornar je tokom treće dionice napravio seriju 19:3 i od minus osam došao do plus 11 na kraju tod dijela 47:36.

Kada je Voler na startu posljednjeg perioda pogodio trojku za 50:36 bilo je jasno da bodovi idu za Bar. Mornar je rutinski priveo meč kraju do konačnih 72:63.

Barane je do velikog trjumfa, prvog na strani ove sezone u regionalnom takmičenju, vodio Voler sa 21 poenom, dok je Elis dodao 11.

Kod Krke se istakao Karija sa 13 poena.

Ukoliko u narednom kolu pobijede Igokeu kod kuće, Barani će i teorijski obezbijediti opstanak.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније