Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

04. 04. 2017. 21:45 >> 22:24

ZVEZDA ZASLUŽILA FINALE

Zuros: Lekcija mojim igračima

Trener košarkaša Budućnosti Ilijas Zuros rekao je večeras da je Crvena zvezda zaslužila da se plasira u finale ABA lige, odnosno da je na parketu pokazala da više želi finale od njegove ekipe.

"Čestitam Zvezdi, zaslužili su da idu u finale s obzirom na to kako su igrali danas. Željeli su to finale mnogo više i to su pokazali na parketu", rekao je Zuros novinarima u dvorani u Železniku.

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale Jadranske lige, pošto su večeras u Železniku pobijedili Budućnost sa 82:59 (21:15, 14:14, 32:22, 15:8) u trećoj, odlučujućoj utakmici polufinalne serije.

"Bez obzira što smo izgubili, želim da čestitam mojim igračima. Nedostatak koncentracije u trećoj i četvrtoj četvrtini... Dali smo mogućnost Zvezdi dodatno samopouzdanje i da razvije igru. Ovo bi trebalo da bude velika lekcija za moje mlade igrače, ali i za tim da radi vrlo naporno kako bi bio bolji sljedeće sezone", rekao je Zuros.

"Želim sve najbolje Zvezdi i u ABA i u Evroligi i naravno treneru Dejanu Radonjiću na svemu što radi s ovom ekipom", dodao je trener Budućnosti.

Zuros je naveo da je atmosfera u dvorani u Železniku bila "veoma lijepa".

"Veoma lijepa atmosfera, košarkaška atmosfera u maloj dvorani. Podsjeća nas na ranija vremena kako je to bilo", rekao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније