Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: S.V. [ Beta ]

22. 01. 2017. 23:21 >> 22:59

PODVIG KRKE

Cedevita pala u Novom Mestu

Košarkaši Krke pobijedili su večeras u Novom Mestu Cedevitu sa 90:86 (19:27, 31:17, 26:16, 14:26) u posljednjoj utakmici 19. kola Jadranske lige.

Utakmica u Novom Mestu bila je prilično dinamična i neizvjesna s dosta preokreta i neizvjesnom završnicom. Cedevita je dobro počela utakmicu, u finišu prve četvrtine imala je dvocifrenu prednost, ali je Krka sjajnom igrom u nastavku stigla do preokreta i potom u posljednju dionicu ušla sa 16 poena prednosti - 76:60.

Djelovalo je da će Krka lako privesti meč kraju, ali prije svega lošom igrom u napadu dopustila je Cedeviti da se vrati i potom uđe u neizvjesnu i penal završnicu u kojoj je ipak uspjela da sačuva prednost.

Krku je do trijumfa predvodio Marko Luković sa 24 poena i sedam skokova, dok je Matic Rebec postigao 17.

S druge strane, u ekipi Cedevite najefikasniji je bio Rajan Boutrajt sa 22 poena, dok je Luka Babić postigao 13.

Cedevita je treća sa 13 pobjeda i šest poraza, dok je Krka 12. sa obrnutim učinkom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније