Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 04. 2013. 15:29 >> 15:31
8

I KAD PJEVAJU HIMNU

Mihajlović neće strance

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je da dok je on na klupi reprezentacije, dres Srbije neće obući ni jedan stranac, prenose beogradski mediji.

Napadač Vojvodine Kamerunac Abubakar Oumaru bio je spreman da zaigra za fudbalsku reprezentaciju Srbije, čak i da pjeva himnu, ali je Mihajlović isključio mogućnost da naturalizovani igrači zaigraju za Srbiju. Centarfor Vojvodine je jedini stranac sa našim državljanstvom koji ispunjava sve uslove za nastup u nacionalnom timu Srbije.

Takođe, spekulisalo se i da Brazilac Kadu iz Crvene zvezde želi da obuče srpski dres.

"Dok sam ja selektor, u reprezentaciji će igrati samo fudbaleri rođeni u Srbiji ili čiji su roditelji porijeklom sa ovih prostora. Stranci me ne zanimaju. Hvala Oumaruu što želi da igra za naš tim, ali on neće igrati", rekao je Mihajlović za "sportal".

Mihajlović se zahvalio Kameruncu što želi da pjeva himnu Srbije.

"On želi da pjeva himnu za razliku od nekih (Adem Ljajić). To govori i o jednom i o drugom. Ni jedan stranac ne može da osjeća Srbiju kao naš igrač", dodao je srpski selektor.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније